keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Jäähyväiset rypyille!(?)

En tiedä teistä, mutta minut äitiys on toisinaan saanut tuntemaan itseni vanhaksi, kulahtaneeksi ja väsyneeksi. Arjen hektisyyden helpotusta tai lisätunteja yöuniin ei tällä erää ole luvassa, mutta nyt olisi tarkoituksena heleyttää ihoa ja vähentää näkyviä ikääntymisen merkkejä. Olen nimittäin yksi niistä tuhannesta Kemikaalicocktail-blogin lukijasta, joka sai ilmaisen Bioeffect-seeruminäytteen kokeiltavaksi. Tuote on avattu hyvin kyseisessä blogissa, joten en ala asiasta sen enempää jaarittelemaan.Sain näytteen eilen käsiini ja nyt kasvojeni iho pääsee muutaman viikon seerumikuurille! Jännityksellä odotan tuloksia, koska suhtaudun kaiken maailman seerumeihin vähintäänkin skeptisesti. Mutta jos tuote pohjautuu lääketieteen Nobelin ansainneeseen keksintöön, niin täytyyhän siitä jotain hyötyä olla, vai mitä?

Ensimmäisen käyttökerran jälkeen mieheni huulilta ei aamulla kuulunut hämmästynyttä oooohh! huudahdusta, mutta odotetaanpa nyt kärsivällisesti se muutama viikko, minkä näytepullon pitäisi kestää.

3 kommenttia:

 1. Kokeiltu on tämäkin ns. ihmeseerumi. Valitettavasti en huomannut mitään eroa ihossani pullollisen käytön jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kyllä tykkäsin, että oli hyvää ainetta, kosteutti hyvin ja iho tuntui ja hyvinvoivalta. Tosin en ole näytepullon jälkeen edes harkinnut ostavani, ehkä 10-15 vuoden päästä voisin kuvitella panostavani tällaiseen aineeseen.

   Poista
  2. Niin siis tuntui ja näytti, tarkoitin kirjoittaa...

   Poista