keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Feta-paprikalevite

Feta-paprikalevite on sisareni bravuuri, reseptin hän on aikoinaan löytänyt netistä, vissiin Maikkarin ruokasivustolta. Emme kumpikaan ole koskaan tavanneet ketään, joka tästä levitteestä ei pitäisi. Tai niin kuin työkaverini asian muotoili; jos ei tästä tykkää, niin ei tykkää elämästä ylipäätään.

2 dl turkkilaista jugurttia valutettuna
2 rkl ranskankermaa
1 pkt Apetina-fetaa
1 suippopaprika (tai tavallinen paprika)
1 valkosipulinkynsi
pippuria, (suolaa)

Valuta jugurtti, silppua paprika pieneksi ja murskaa fetajuusto haarukalla. Sekoita jugurtti, ranskankerma, feta, paprika ja murskattu valkosipulinkynsi keskenään, mausta pippurilla ja tarvittaessa suolalla. Anna maustua jääkaapissa jonkin aikaa ennen tarjoilua. Tarjoa tuoreen leivän päällä tai kasta levitteeseen vaikka grissinejä eli leipätikkuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti