maanantai 18. marraskuuta 2013

Luonnonkosmetiikkaa Tallinnasta


Sain ystävältäni tuliaisena Tallinnasta Joikin BB-voiteen. Ne, jotka ovat blogiani lukeneet, tietävätkin, että olen viimeisen vuoden sisään yrittänyt löytää itselleni soveltuvan BB-voiteen. Miten se voikin olla niin vaikeaa?? Clarinsin BB-voiteen vaalein sävy oli aivan liian tumma. Jokin aika sitten ostin Terre d'Oc BB-voiteen ja se kyllä tuntuu hyvältä. PAITSI, että onko se sittenkin hiukan liian tumma? Peittävyys on hyvää luokkaa ja voide pysyy hyvin paikallaan koko päivän. Keskimmäinen värisävy näytti pienellä alueella hyvältä, mutta koko kasvoilla ehkä hiukan tummalta. Lienee parempi kesäkäyttöön.


Joik on eestiläinen luonnonkosmetiikkamerkki, joka käsittääkseni on tunnettu myös tuoksukynttilöistään. Itse en ole aikaisemmin tuotteisiin tutustunut, vaikka olen nimen joskus kuullutkin. Tuotteet valmistetaan käsin ja pienissä erissä. Siitä huolimatta tuotteet näyttäisivät hinnaltaan olevan hyvinkin edullisia, varsinkin noin niinkuin luonnonkosmetiikaksi.

BB-voiteen luvataan tekevän ihosta silkkimäisen ja mattapintaisen sekä tasoittavan ihon pieniä virheitä ja epätasaisuuksia.

Voide on hyvin hyvin vaalea, mutta sulautuu ilmeisen hyvin ihon omaan sävyyn. Ihosta tulee ennemminkin hiukan nahkea ja mattapintainen, kuin silkkinen, ei kuitenkaan mitenkään epämiellyttävällä tavalla. Peittävyys ei ole kovin hyvä, mitään suurempia punoituksia tai näppylöitä se ei peitä. Ihon väri kuitenkin tasoittuu mukavasti, joten arkikäyttöön mitä oivallisin tuote. Pieni sipaisu peitevoidetta silmien alle (tai tällä viikolla kauhallinen), hiukan ripsiväriä, tupsaus poskipunaa ja keveä arkimeikki on valmis. Jos siis sattuu aamulla ehtimään tai huvittamaan. Yleensä tietysti ei.

3 kommenttia:

 1. Ai kiva lukea tästä! Se Terren voide on kyllä hyvä, mutta mun tekis mieli koklata nyt sellasita Iroisien voidetta jota Katja Kokko (siis se joka itää sitä Jolie-luonnonkosmetiikkakauppaa) hehkutti blogissaan. Terre nimittäin joskus vähän rullautuu mun nassulla. Näissä Joikeissa on kyllä hyvä hinta-laatusuhde: mitään luksusta ne ei ehkä ole mutta tosi hyvää peruskamaa noilla hinnoilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin paljon kräämejä, niin vähän rahaa... eikun aikaa. Kokeilepa ja kerro onko hyvä! Sen Terren kanssa saa kyllä olla aika nopee liikkeissään, että saa sen tasaisesti nassuun, se vähän tympii. Taidan vaan hakea sitä mineraalimeikkipohjaa, jota voi vaan sutaista naamaan ja siinä se.

   Poista
  2. JOIK saatavilla suomen nettikaupasta! www.naturalgift.fi

   Poista