tiistai 10. joulukuuta 2013

Inkivääripiparit

Leivottiin eilen tyttären kanssa piparkakkuja. Seuraavan kerran leivotaan ehkä sitten, kun hän on yläkoulussa. Omaa tyhmyyttä ehkä, mutta tuollaisen alle 2-vuotiaan kanssa leipominen ei ole mitenkään rentouttavinta vapaa-ajan puuhaa, mitä kuvitella saattaa...


Piparkakkujen reseptissä ei ollut mitään omaa, otin sen lahjalehtenä saadun Kotivinkin sivuilta. Hävettää myöntää, mutta en ole koskaan aikaisemmin tehnyt piparkakkutaikinaa itse. En kyllä ole ostanut kaupastakaan. Ylipäänsä en ole juurikaan piparkakkujen perään. Näitä ajattelin kokeilla, mutta olin kyllä pettynyt lopputulokseen, se kun oli kovin... Noh, piparkakkuinen. Olin jotenkin odottanut vähän spesiaalimpaa makua.

Ja koska olen luonteeltani tosi laiska, tässä kuvamuotoisena ohje piparkakkuihin.2 kommenttia:

  1. Alkoi naurattaa tuo aloituksesi pienen kanssa leipomisesta. Mieleeni palasi aika elävästi hetki omien lasten taaperoajasta. Näin silloin silmissäni leppoisan ja seesteisen leipomushetken, mutta todellisuus oli hiukan erilainen ;) Hyvä, että muillakin on sama.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei meidän leipomishetkistä ihan samanlaisia kuvia olisi saanut kuin tyttäreni ikätoverin Estellen ja hänen perheensä leipomishetkistä, joita taannoin lehdissä julkaistiin ;)

      Poista