perjantai 16. toukokuuta 2014

Äitienpäivän tunnelmia jälkikäteen

Niin se aika kuluu, kun on kivaa. Ja vaikkei niin kivaakaan olisi. Viimeksi postailin äitienpäivästä ja esitin jopa joitakin toiveita lahjoiksi ja muuten vaan äitienpäivälle. Ja katsos, lähes kaikki toiveeni toteutuivat!

Ensinnäkin toivoin, että saisin viettää päivän perheeni ja laajennetun perheeni kanssa. No, sen kummempia ei perheen kanssa voitu tehdä, kun tyttärellä oli lauantai-iltana kuumetta yli 39 astetta, mutta yhdessä kyllä oltiin. Sen lisäksi äiti, iskä, systeri ja pikkuvelikin tulivat porukalla kyläilemään äitienpäivälounaan ja kakkukahvien merkeissä. Olin luvannut tehdä täytekakun ja pysyttäydyin tällä kertaa ihan perinteisessä kakussa: täytteenä kermavaahtoa, mansikkahilloa ja banaanisiivuja, kuorrutuksena kinuskia ja kermavaahtoa. Ei ollut trendikäs eikä erityisen kaunis, mutta ah, niin hyvää! Äiti toi lisäksi itse paistamiaan munkkeja tarjolle.Lahjatoiveita oli muutamia. Ensimmäisenä ja viimeisenä toiveena oli pitkät yöunet ja kieltämättä posottelin viikonloppuna melkoisia unia johtuen viimeviikkoisesta aamuvuoroputkestani. Eräs toiveista oli päivä irti arjesta, eli päivä pois kotoa. Elämyslahjat.fi ansiosta sekin toive toteutuu loppukuusta, mutta siitä kuulette myöhemmin lisää! Luvassa on kahdenkeskistä aikaa puolison kanssa enkä oikein malttaisi odottaa, kun tiedossa on hauskaa ja rentoa viikonlopunviettoa.

Sen lisäksi sain elämäni ensimmäisen lapsen tekemän äitienpäiväkortin (vaikka tytär kyllä auliisti kertoikin, että hoitaja teki päiväkodissa ;)

Sain puolisolta myös ihan oikean lahjan, jota en olisi osannut odottaa, mutta jonka saaminen oli kyllä ihan huippujuttu. Nimittäin vihdoinkin minulla on ikioma tehosekoitin! Blenderi on ollut ostoslistalla jo pitkään, mutta jostain syystä en ole koskaan saanut aikaiseksi sitä ostaa. Puoliso surautti värikkäällä blenderillä ihanat persikkapirtelöt äitienpäivän iltana. Lopuksi vielä eräs suuri tapahtuma meidän perheessä. Nimittäin tämä:Tytär muutti (vihdoinkin) omaan huoneeseen nukkumaan ja sen lisäksi hän muutti pois pinnasängystä "ison tytön" sänkyyn. Voi äidin pientä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti