lauantai 14. kesäkuuta 2014

Lily Lolo puristeluomivärit

Tutustuin mineraalimeikkeihin ensimmäistä kertaa, kun kokeilin Barefaced Beautyn (postaus) mineraalimeikkipohjaa. Mineraalimeikkipohja tuli meikkipussiini jäädäkseen ja pikkuhiljaa kiinnostuin muistakin mineraalimeikeistä. Parasta niissä on se, että ne ovat (yleensä) myrkyttömiä ja luonnollisia. Tilasin vähän aikaa sitten pari Lily Lolon mineraalipuristeluomiväriä, koska yritän pikkuhiljaa uusia meikkipussiani luonnollisempaan suuntaan.

Lily Lolo on vuonna 2005 perustettu meikkisarja. Perustaja Vikki Khan ei löytänyt tarpeeksi hyvää mineraalimeikkiä, alkoi valmistaa niitä itse ja perusti siis Lily Lolon. Kuulemma sarja on Euroopan suosituin mineraalimeikkisarja. Lily Lolon meikit ovat luonnollisia eivätkä ne sisällä mitään kemikaaleja. Meikkejä ei ole testattu eläimillä. Puristeluomivärit ovat vegaanisia lukuunottamatta Peekaboo-sävyä.

Tilasin itselleni kaksi eri sävyä luomivärejä, niitä kahta, joita useimmin käytän: vaalean lila Eye candy sekä tummemman violetti Drama queen.

Oman kokemukseni mukaan luonnollinen tarkoittaa kosmetiikassa usein myös valjua ja väritöntä, mutta nämä puristeluomivärit ovat lupauksensa mukaan helposti levittyviä ja runsaspigmenttisiä. Niillä saa helposti aikaiseksi kevyen päivämeikin tai tummemman iltameikin. Lisää näitä minulle, kiitos.

kuva: Anarkissos


kuva: Anarkissos

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti