perjantai 25. lokakuuta 2013

Naisen testissä: V10 PLUS C-vitamiini seerumi

Jos yhtään seuraa kosmetiikkamarkkinoita tai edes kävelee minkä tahansa marketin kosmetiikkaosastolla, ei voi olla törmäämättä seerumeihin. Ne tuntuvat olevan nyt se must juttu ja niitä on lähes joka brändillä mitä moninaisimmilla ominaisuuksilla markkinoituna.

Yksinkertaistetusti seerumit ovat ihonhoitotuotteita, jotka sisältävät suurempia määriä hoitavia tehoaineita, kuin muut ihonhoitotuotteet. Lisäksi ne imeytyvät syvemmälle ihoon, mikä mahdollistaa nopeammat näkyvät tulokset. Seerumeita on kehitetty moneen eri tarkoitukseen, kuten ehkäisemään näkyviä merkkejä ikääntymisestä sekä kirkastamaan tai kosteuttamaan ihoa. Seerumeiden hintahaarukka vaihtelee muutamasta eurosta reippasti yli sataan euroon putelilta. Yleisesti ottaen voisin todeta, muutamia merkkejä kokeiltuani, että tyyriimmät aineet ovat myöskin tehokkaampia ja suunnilleen tekevät sen, mitä lupaavatkin. Varmaan edullisempiinkin vaihtoehtoihin sisältyy tehokkaita tuotteita, saa vinkata!

V10 PLUS on japanilainen sarja, josta kerroinkin jo aikaisemmin, kun testasin sarjan huippua kuorintageeliä.

Kyseisessä sarjassa viehtätyin ajatuksesta, että pyrkimyksenä on saada kaunis iho, ilman paksuja pakkelikerroksia. Itselläni harvemmin on aikaa ja tilaisuutta käyttää meikkiä, joten kaunis, kuulas, tasainen iho ilman BB-voiteita, meikkipohjia ja puutereita kyllä kiinnostaa, ketäpä ei?

V10 PLUS sarjaan kuuluu 10 eri seerumia, jotka on suunniteltu spesifisti kymmenelle eri iho-ongelmalle: Hyaluronihappo syväkosteuttaa ja kiinteyttää, C-vitamiini supistaa ihohuokosia ja puhdistaa T-alueen, kun taas Lakritsi seerumi hoitaa tulehtunutta tai ärtynyttä ihoa. Kaikki eri seerumit ja niiden vaikutukset täällä. Seerumeista voi yhdistellä omalle iholle tarpeellisen hoitokokonaisuuden, esimerkiksi minun rasvoittuvalle sekaiholleni hyaluronihappo ja C-vitamiini olisi kuulemma hyvä combo.

V10 PLUS seerumit ovat vesipohjaisia, eivätkä sisällä parabeeneja, hajusteita, keinotekoisia väriaineita tai mineraaliöljyjä. Ihanan värikkäisiin lasipulloihin pakattuja seerumeita myydään 10 ja 30 ml pakkauksissa. Maahantuoja Nina Forssell kertoi C-vitamiini seerumista vielä tarkemmin sähköpostilla:

"Pullossa C-vitamiini on suoloina ja muuttuu vasta iholla tehoaineeksi, C-vitamiiniksi. Tämä takaa hyvän säilyvyyden muuten herkälle C-vitamiinille, joka on epästabiili avatussa pullossa, huoneenlämmössä ja auringonvalossa. -- Verrattuna moniin muihin sarjoihin, V10 Plus seerumissa on sitä (raaka-ainetta) 10-kertainen määrä! Tämä selittää tuotteen tehon, mutta ei hintaa, eli tuote on äärettömän kilpailukykyinen."

Haluaisin vielä korostaa, että testaajina oli kaksi "maallikkoa", eli meidän käyttökokemuksemme ovat nimenomaan käyttökokemuksia eikä mitään tieteellisiä tutkimustuloksia.

kuva täältä


Itse olen käyttänyt C-vitamiini seerumia nyt 10 päivän ajan, 3 tippaa aamuin illoin puhdistetulle iholle. Jo vajaan viikon jälkeen huomasin, että ihon rasvoittuminen on vähentynyt merkittävästi. Jopa niin merkittävästi, että jouduin vaihtamaan tymäkämpään kosteusvoiteeseen, koska kasvojen iho alkoi kiristämään. Eli varmastikin Hyaluronihappo seerumi olisi minulle hyvä lisä C-vitamiinin ohelle. Muutenkin iho näyttää terveeltä ja tasaisemmalta. Meikkiä käyttäessä ei tarvitse pelätä, että jo aamupäivästä puskee kiilto läpi otsasta, vaan iho pysyy mattapintaisena pidempään.Ja sitten se kaverin arvio:

Nainen, 27 v.
- herkkä akne-/sekaiho
"Pakko myöntää, että olen ollut todella vaikuttunut tuotteesta! Ehdottomasti vähentänyt sitä rasvoittumista, mikä on suuri ihme mun iholla! Monesti tuntuu, että kun jonkun voiteen pitäisi sitä hillitä, niin naama kiiltelee entistä enemmän. Ja iho on kyllä tasaisemman näköinen. On ollut jopa ihan mukavaa olla ilman meikkiä ihmisten ilmoilla. 3 tippaa on juuri sopiva määrä, vaikka aluksi tuntui, että onpa se pieni määrä. Joten luulen, että on riittoisa tuote, enää ei tunnu siis hintakaan päätä huimaavalta."


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti