lauantai 12. lokakuuta 2013

Mää rakastan minuu!

Tänä viikonloppuna on Messukeskuksessa meneillään I love me- messut. Sain ex-kollegalta lipun ja poikkesin tänään tyttären ja kyseisen kollegan kanssa vilkaisemassa, mitä messuilla on tarjolla. Erityisesti olin kiinnostunut kosmetiikkapuolesta ja messuilla olikin ihan kivasti tarjolla luonnonkosmetiikkaa, perus Weledat, Laverat, Mádarat ja muut. Ostin täydennyksiä kylppärin peilikaapin perustarpeisiin, kosteusvoidetta, kasvovettä yms. Lisäksi sain nyt vihdoin hankittua pitkään harkitsemani Terre d'Oc BB-voiteen messutarjoushintaan. Odotan innolla, että pääsen kunnolla testailemaan!

I love me-messujen satoa
Kuvassa vasemmassa alareunassa on pussissa pari testituotetta, joista olen aivan täpinöissäni! Nyt parin viikon testikuuri ja sitten kuulette tekin, mitkä tuotteet saivat minut niin täpinöihin, että päätin kokeilla tuotetta jakaakseni tulokset ja mielipiteeni tuotteista lukijoilleni. Yleensä en sellaista juuri harrasta, koska valitsen mieluiten itse, mistä haluan kirjottaa ja miten. Ainakin sen perusteella, mitä messuilla näin ja kuulin, niin näitä todellakin haluan kokeilla ja omasta tahdostani myös kirjoittaa. Iik jee!
Messut siis Pasilassa vielä huomisen, käykää ihmeessä hyödyntämässä messutarjoukset! Mutta mikäli olette messuostosten jälkeen säästökuurilla, niin suosittelen välttämään Messukeskuksen kahviloita, huh huh, parista suodatinkahvista,  yhdestä kakkupalasta ja yhdestä croissantista lompakko keveni parilla kympillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti