lauantai 17. toukokuuta 2014

Laukkushoppailua netissä

Miten se onkin niin, että vaatehuone on täynnä laukkuja, mutta niitä ei juuri tule käytettyä? Minulla on aina yksi luottolaukku, jota käytän uskollisesti päivästä toiseen. Laukun sisällön paljastin postauksessa (klik )  taannoin, mutta en kertakaikkiaan kehdannut laittaa kuvaa itse laukusta. Hullua, kuitenkin päivät pitkät viiletän menemään sen kanssa ja kyllähän se nyt kaikki näkee, että kulunut ja vanha se on. Jotenkin se vaan tuntuu erilaiselta paljastaa kulunut laukkunsa blogissa.

Nyt kun ostoslistalta voi pyyhkiä blenderin, niin olisikohan syytä hankkia uusi laukku? Hakusessa on ihan casual arkilaukku, joka on tarpeeksi tilava, ja jossa on tarpeeksi taskuja ja jonka saa suljettua, mieluiten vetoketjulla. Lisäksi ihan käytännön sanelema vaatimus on, että laukkua voi pitää olan yli niin kuin missit olkanauhaa. Nimittäin usein mukanani kulkee parivuotias tyttäreni ja laukun pitää kulkea tukevasti mukana, se ei saa valua jatkuvasti alas olalta. Löysin spartoo.fi- sivuilta juuri sopivan laukun.

kuva täältä

 Hinta on hyvä ja väri on hyvä, mutta tämä laukku on kyllä hyyyyvin paljon samantyylinen kuin nykyinen, pitkään käytetty laukkuni. Virkistääkö vaihtelu vai onko parempi pysyä hyväksi havaitussa mallissa??

 Laukku myös saisi olla keinonahkaa, joka on kuitenkin huomattavasti helpompi pitää puhtaana kuin tekstiili, mutta ei kuitenkaan niin arvokas ja toisaalta arka kuin nahka. Yksi hyvä vaihtoehto voisi olla tämä Mexxin laukku. Jos oikein villiksi heittäytyy, niin tätä olisi saatavana myös pinkkinä.


kuvat täältä


Tämä s.Oliverin laukku on tosi hauskan näköinen, mutta valitettavasti siitä puuttuu se yksi vaatimus, eli taskut.

kuva täältä


 Fuchsialta löytyi kiva nahkalaukku ja pari taskuakin näyttäisi olevan, mutta hinta menee vähän yli minun tämänhetkisen budjettini. Ja olisiko se kuitenkin sitten liian asiallinen...

kuva täältä

Toisaalta pääkallot ei ole kai koskaan pahasta?

kuva täältä

Tämä pääkallolla koristettu laukku löytyi Modelife nettikaupasta, joka on ainakin minulle aivan uusi tuttavuus. Kyseessä on täysin suomalainen yritys, jolla näyttää olevan valikoimissaan persoonallisia ja hauskoja laukkuja sekä asusteita, lifestyletuotteita ym. Hinnatkin näyttäisi olevan melkoisen edulliset.

Mitäs tykkäät, miellyttääkö joku näistä sinun silmääsi?

Nyt on ihan rehellisyyden nimissä tunnustettava, että tähän on kerätty vain niitä laukkuja, joihin minulla tällä hetkellä olisi varaa. Jos rahasta ei olisi kiinni, niin hankkisin ihan ehdottomasti tämän:Nuo Lumi-laukut ovat niiiin ihania, niitä käyn aina hiplaamassa tilaisuuden tullen, mutta toistaiseksi voin vain haaveilla niiden hankkimisesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti