torstai 13. helmikuuta 2014

Mádaran Pihlaja DD-voide

DDstä voin muutoin vain haaveilla, mutta tätä Mádaran Pihlaja DD-voidetta oli pakko ostaa Sokkarilta, kun se oli alennuksessakin. Voidetta on kehuttu laajaltikin blogipiireissä, mutta itse en ole tuntenut kovin kummoista kiinnostusta sitä kohtaan. Päätin nyt kuitenkin kokeilla, kun olen kärvistellyt kuivan naaman ja kuivien käsien kanssa koko talven. Onneksi päätin ostaa tuubin, sillä olen voiteeseen todella ihastunut.
kuva: kemikaalicocktail.fi

DD on lyhenne sanoista Daily Defence. Näiden aakkosvoiteiden kirjo on minusta jo vähintäänkin hämmentävä ja kesti jonkin aikaa tuotteen lanseerauksen jälkeen, ennen kuin tajusin, että tällä voiteella ei ole mitään tekemistä BB- tai CC-voiteiden kanssa.

Pihlaja DD-voidetuubin kyljessä lukee: "Täydellinen voide kuivalle iholle ja vaativiin sääolosuhteisiin." Voidetta voi käyttää melkein mihin tahansa, kasvoille, käsille, vartalolle, huulille ja kynsinauhoille, jopa vauvojen ja lasten iholle.

Ajattelin ensin, että voide olisi hyvä talvisen kuiville käsille, mutta yhtenä iltana päätin laittaa sitä yövoiteeksi kasvoille. Voide on aika paksua ja rasvaisen oloista, mutta imeytyi ihoon hämmästyttävän nopeasti. Iho jäi samettisen sileäksi ja mattapintaiseksi. Enpä usko, että voide tällä hetkellä olisi minulle liian tuhtia päiväkäyttöönkään.

Tuoksu on hyvä, tuubi näppärä ja kaunis, väriltään voide on hauskan oranssihtava. Kaikenkaikkiaan huipputuote, ainoa huono puoli tuntuu olevan se, että 60 ml tuubi kuluu turhan nopeasti. Taidanpa hakea toisen putkilon vielä ennen kuun loppua, tarjoushinta kun on voimassa sinne asti.

Ja hei, aika tasan tarkkaan vuorokausi aikaa osallistua Ystävänpäiväarvontaan, käyhän osallistumassa! Arvonta täällä, KLIK

5 kommenttia:

 1. Huomenta huomenta. Mä liputan tosi tosi paljon tuon voiteen puolesta, on kyllä ollut hyvä löytö. Olen käyttänyt voidetta aamuin ja illoin kuukauden ajan ja en voi olla muuta kuin tytyväinen.
  Näin kommentoi Sara

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ootko ihan kasvoille siis käyttänyt?

   Poista
  2. Joo, pelkästään kasvoille. Ja toinen tämän talven löytö on ollut Dr Hauschkan silmäluomivoide. Toiminut tosi hyvin kuivan silmänympärysihon hoitoon.

   Poista
 2. Vihdoin sain ostettua ja testattua tätä. Kuivaakin kuivemmat kädet kyllä laulavat hallelujaa! Aivan sairaan ihanaa rasvaa! Ja tuoksu on mun makuun just ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on kyllä kieltämättä. Vähän ärsyttävää, onko sen N. Schinglerin oltava aina kaikessa niin hyvä ;)

   Poista