keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Pakkomielle kumisaappaista

Muistin eilen pitkästä aikaa Vivienne Westwoodin. Tiedättekö, se brittiläinen suunnittelija, jonka vaatteisiin punkkarit tykästyivät 70-luvulla? Sittemmin Westwoodin tuotanto on ollut enemmän haute couturea kuin katumuotia, mutta esimerkiksi kengissä ja laukuissa on usein nähtävissä pientä kapinahenkeä ja jujua.

Syy siihen, miksi en ole Westwoodia tai muitakaan suunnittelijoita järin viime aikoina pohtinut, on varmastikin ihan järkeenkäypä. Lapsen syntymän jälkeen merkkikengät ja -laukut eivät ole tuntuneet kovin ajankohtaisilta eikä rahavaratkaan ole antaneet ylimääräiselle hienostelushoppailulle myöden.

En nyt tahtoisi liittyä siihen jengiin, joka aina huokailee säätä, mutta katsokaa nyt ulos ikkunasta! Vettä, loskaa, räntää, kuraa, kaikkea sekaisin! En omista kumisaappaita ja ne ovatkin olleet ostoslistalla jo pidemmän aikaa.

Eilen illalla bongasin netistä nämä mustat kaunotteret rusetteineen päivineen ja vuorokauden verran pohdin kuumeisesti tarvettani designer-kumisaappaille. Kun tänään vielä löysin eräästä nettikaupasta saappaat 70 prosentin alennuksella, hinnaksi jäi 68 euroa. Herranen aika, sen verranhan nokialaisetkin jo melkein maksaa!

kuva: coggles.com

Niinhän tässä nyt kävi, että odottelen Vivibootsejani saapuvaksi kotiin ensi viikon aikana... Onnellinen huokaus.

2 kommenttia:

  1. Onnea uusista ja tulevista lantsareista! Hieno alennusbongaus. Lantsarit on kyllä ehdottoman kätevät. Itselläni on Nokian Kuura-saappaat ja ovat kyllä olleet todella kovassa käytössä. Eivät pikavilkaisulla näytä peruskumppareilta, mutta ehdat kumikengät ne ovat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Aika hyvä hinta kyllä. Sitten vaan täytyy toivoa, että sopivat jalkaan... Mutta ei kai se haittaa, jos ovat vähän huonot jalassa, kunhan ovat kauniit??

      Poista