sunnuntai 11. elokuuta 2013

Ensi viikon muistilista

Huh, mikä viikko! Työtunteja tuli plakkariin viitisenkymmentä ja vapaapäiviäkin oli ihan yksi kokonainen. Ensimmäistä kertaa poden todella huonoa omatuntoa tyttäreni ja puolisoni vuoksi. Koti pursuilee likaisia astioita ja pyykkejä, joka nurkassa on lelulaatikosta eksyneitä leluja ja ihan suoraan sanottuna kaikenmoista roskaa. Ensi viikolle pitikin tehdä ihan muistilista, jotta samanmoinen kaoottinen viikko ei toistuisi:

1. Tee alle 50 työtuntia (näillä näkymin 38, sounds good).

2. Älä tee ylitöitä (paitsi jos ihan pakko. Eikä mielellään silloinkaan).

3. Anna jakamatonta aikaa ja huomiota tyttärelle. Hän on todennäköisesti oppinut viime päivinä asioita, joista kiireisellä äidillä ei ole aavistustakaan.

4. Anna jakamatonta aikaa ja huomiota puolisolle. Hänellä on todennäköisesti monia asioita, joita ei ole ehtinyt kertoa kiireiselle vaimolle viikon aikana.

5. Anna puolisolle vapaa-aikaa. Hänellä on kädet täynnä työtä kotona, kun vaimo on töissä.

6. Ulkoile, käy lapsen kanssa kävelyllä ja leikkipuistossa, niin usein kuin mahdollista.


7. Nuku hyvin ja mahdollisimman paljon.

8. Muista tallentaa Sons of Anarchy.

9. Siivoa, pese pyykit sekä ikkunat, vihdoinkin. Muitakin kuin itseäsi kyllästyttää kuunnella kuudetta kuukautta niistä ikkunoista jaaraamista.

10.  Soita hyvälle ystävälle, jolle et ole saanut aikaiseksi soittaa moneen kuukauteen.

11. Passita puoliso mattopyykille (ja teeskentele, että et tajua, kuka ne matot oikeasti pesee, kun lähetät puolison omien vanhempiesi luoksi likaisten mattojen kera)

Kuva täältäEi kommentteja:

Lähetä kommentti