perjantai 9. elokuuta 2013

Halloumileivät

Tässä jälleen yksi pelastava resepti, kun kavereita on tulossa illanistujaisiin etkä keksi mitään kivaa syötävää tarjottavaksi!

1 pkt halloumijuustoa
1 lime
tuoretta basilikaa
aurinkokuivattuja tomaatteja
muutama valkosipulin kynsi
1 ciabatta-leipä
mustapippuria rouhittuna
oliiviöljyä

Leikkaa halloumi n. puolen sentin paksuisiksi viipaleiksi. Laita juustoviipaleet tiiviin, kannellisen astian pohjalle, lisää astiaan tuoretta basilikaa, valkosipulia viipaloituna, n. puolikkaan limen mehu ja öljyä. Anna marinoitua jääkaapissa muutama tuntia, kääntele astiaa välillä.

Leikkaa ciabatta siivuiksi, asettele päälle yksi viipale halloumia sekä aurinkokuivattu tomaatti. Grillaa uunissa grillivastuksen alla, kunnes juusto hiukan sulaa ja tomaatin kuori kupruilee ja tummuu paikoittain. Purista lopuksi päälle limemehua, rouhi mustapippuria ja halutessasi koristele basilikalla, tarjoa heti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti