lauantai 23. marraskuuta 2013

Kolmea en vaihda: Meikkauksen luottotuotteet

Pyrin suosimaan luonnonkosmetiikkaa, mutta käytän kyllä muitakin tuotteita, varsinkin, jos olen ne hyväksi havainnut. Erityisesti meikeissä olen huono kokeilemaan uutta, vaan käytän uskollisesti vuodesta toiseen samoja tuotteita. Tässä kolme luotettavinta ja pitkäaikaisinta tuttavuuttani meikkauksen saralla:

1) Lancome Artliner

kuva täältä
Helppokäyttöinen nestemäinen eyeliner, voiko se olla totta?? Kyllä vaan. Olen kokeillut useita eri eyelinereita vuosien varrella, mutta tämän parempaa ei ole eikä tule. Artlinerin aplikaattori on ohut ja tarkka. Usein eyelinereitä levitetään ohuella siveltimellä enkä ole vielä ikinä onnistunut saamaan aikaan tarkkaa viivaa sellaisella. Artlinerissa on tussimainen pää ja sillä on helppo piirtää joko ohutta tai hiukan paksumpaa viivaa. Ja vaikka vähän sutaisisi vinoonkin, niin jälki on helppo korjata. Pysyy hyvin, mutta peseytyy helposti pois. Minulla on herkät silmät, joten uskoakseni sopii muillekin herkkäsilmäisille. Ainoat haittapuolet ovat saatavuus ja hinta. Itse ostan omani yleensä laivan tax freestä, joskaan punavalkoisten laivojen valikoimiin tämä ei jossain vaiheessa kuulunut. Mikäli laivalta ei löydy, kannattaa ennemmin ostaa Tukholmasta kuin Suomesta. Sokoksella tämä maksoi muutama vuosi sitten n. 50 euroa, Tukholmassa selvisin n. 40 eurolla. On kyllä hintansa arvoinen, osti mistä tahansa.

2) Clinique Lash Power

kuva: clinique.com
Tässä hyvä esimerkki siitä, että joskus kyllä vaihtamalla paranee. Käytin vuosia "Kolmekasia", eli Kanebon klassikkoripsaria, joka lähtee pois lämpimällä vedellä. Muutama vuosi sitten kuulin kaverilta, että Cliniquella on vastaava tuote, Lash Power. Käytin "Kolmekasia" lähinnä sen helppouden vuoksi, se ei valunut poskille, mutta lähti helposti pois pelkällä vedellä. Tiesin kyllä, että parempiakin ripsareita varmasti olisi, oikeastaan omille ripsilleni "Kolmekasi" ei varsinaisesti sopinut, ne menivät helposti kököiksi eivätkä kyllä saaneet milliäkään lisää pituutta. Uskaltauduin kokeilemaan Lash Poweria ja jäin heti koukkuun. Yhtä helppo ja kestävä, mutta ripset näyttävät huomattavasti paremmilta! Kanebon (nykyään Sensai) ripsari oli aina uutena aika sottainen ja sitä oli vaikea levittää ripsiin siististi. Cliniquen kanssa sitä ongelmaa ei ole ollut. Varsinkin arkikäyttöön ihan huipputuote! Suht edullinenkin, tax freessä n. 15 euroa ja maissakin irtoaa n. 25 eurolla.

3) Make Up Store Blush Complex

kuva täältä

Tämä on näistä tuorein tuttavuus, mutta tätä poskipunaakin olen käyttänyt jo useita vuosia. Luonnollinen ja kaunis sävy, voi muuten käyttää myös luomiin. Hinta n. 16 euroa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti