perjantai 29. marraskuuta 2013

Lahjoja 8-vuotiaalle

Minulla on ilo olla kahden ihanan 8-vuotiaan kummitäti. Tai "haltijakummi", niin kuin olen toiselle heistä. Kummitytöillä on ikäeroa pari kuukautta ja nyt marraskuun loppupuolella oli jälkimmäiset synttärit. Lahjojen keksiminen on hankalaa, koska valitettavasti en ehdi tyttöjä nähdä niin paljon kuin toivoisin. Vaikka liekö se olisi yhtään helpompaa, vaikka jatkuvasti nähtäisiinkin.

Tällä kertaa kummityttö on toivonut vain ja ainoastaan nukkekotia. Nukkekoti on kuulemma teetetty ja isovanhemmat auttavat sisustamisessa. Käsitöitä harrastavalta haltijakummilta tytön äiti toivoi välineitä mattojen ja verhojen tekemiseen. Kuulemma sankari aikoo itse virkata ja neuloa verhot sekä matot nukkekotiinsa.

Ihana idea! Novitalta löysin nämä ihanat värikkäät virkkuukoukut sekä minilankakerät.Lisäksi ostin paria puuvillalankaa sekä erikoislankaa, jonka toivon soveltuvan mattojen tekemiseen. Puikot on ihan peruspuikot.Tigeristä löytyi virkattua teippiä, jota voi käyttää vaikka kangasverhojen tai lampunvarjostimen koristeluun.Pukinkonttiin ajattelin hankkia pienet kangaspuut, mikäli niitä vielä jostain löytyy. Muistelen, että siskolla oli tuollaiset joskus 80-luvulla.
 http://www.lelutalo.fi/micki_lasten_kangaspuut

2 kommenttia:

  1. Oh, tuo virkattu teippi (?!) kuulostaa mielenkiintoiselta! Mulla on projektina päivittää 60-vuotias nukkekoti, mutta en jotenkin edes uskalla aloittaa.. :D

    VastaaPoista
  2. Niin no ei se virkattu teippi ole sen kummoisempaa, kuin virkattua pitsiä ja takapuolella on sitten liimapinta. Mutta sillä nimellä sitä myytiin :) Mä luulen, että mä tulen vielä innostumaan, kun tytär alkaa olemaan nukkekoti-iässä... :D

    VastaaPoista