sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Katoava kuontalo

Niin, kai se on nyt sitten pakko myöntää ihan suoraan. Minulta lähtee tukka päästä. Siis aina minulla on ollut ohuehkot hiukset, mutta nyt raskauden jälkeen hiukseni ovat suorastaan harventuneet päälaelta. Moni puhuu imetyksen aikaisesta hiuskadosta ja "imetyssiilistä", kun hiukset alkavat kasvaa takaisin. Minulla ne vaan eivät ole kasvaneet takaisin. Nyt päälaen hiuskasvusto alkaa jo näyttää niin ohuelta, että "tarttis varmaan tehdä jotain".

Lisäravinteeksi hankin Professorin Biotiini Hiusravinnekapseleita. Vai olisiko parempia ehdotuksia?

kuva
Kirjoitan aiheesta enemmän myöhemmin, mutta nyt toivoisin saavani teiltä lukijoilta vinkkejä tai kokemuksia tai edes kuulopuheita; mitä hiustuotteita suosittelisitte ongelmaani? 

- Sim Bio Botanical Serum, Vital Cure ja shampoo?
- Bonacure Hair Growth - sarjaa?
- Bottega Verde Bio-Krin tehoampullit?
- Jotain muuta?
- Ei mitään?

4 kommenttia:

 1. Huh, tylsä juttu! Mä kuulun tosiaan niihin imetyssiileihin. Tosin nyt hiusrajaa kiertää kiva kymmenen sentin lisätukka. Mutta en valita.. Toivottavasti saat apua hiusasiaan! -Pingale

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, kyseessä taitaa olla vaiettu, mutta kohtuullisen yleinen ongelma... Ainakin valtaisan tuoterepertuaarin perusteella! Massiivinen tuotekartoitus meneillään, toivottavasti löytyy hyvät tökötit ja kohta on mullakin sänki kasvamassa ;)

   Poista
  2. Onko käynyt muuten mielessä sellainen keino, että tulee millä on lähtenytkin..? ;)

   Poista
  3. En uskalla ottaa riskiä... ;)

   Poista