torstai 19. joulukuuta 2013

Kiitos kommentista!

Näin eilen Juille's-blogissa ihanan blogihaasteen. Hän oli saanut postissa pienen lahjan kiitoksena ahkerasta kommentoinnista toisessa blogissa. Halusin ehdottomasti tarttua tähän haasteeseen! Kommentit tekstin lopussa ilahduttavat aina, niitä toivoisin toki enemmänkin. Kaksi henkilöä on ihan ehdottomasti jaksanut ahkerimmin kommentoida tekstejäni, joten pienet lahjat lähtee kiitoksena

Pingalelle

sekä

Keidas-blogin Lotalle

Kiitos "kollegat" rakkaat arvokkaista kommenteistanne ja inspiraatiosta!

Tämä haastehan ei varsinaisesti tarvitse olla erityisesti jouluun liittyvä, joten halutessanne voitte toki jatkaa haastetta eteenpäin :)

Pingalelle lähtee postissa toiset kuvan tuotteista, jotka ostin tänään poiketessani hiusasioissa Bottega Verden myymälässä Lauttasaaressa. Lotta saa lahjan henkilökohtaisesti toimitettuna lähipäivinä.




4 kommenttia:

  1. Ooh! Pingale kiittää kiittämisestä! Kommentteja on aina kiva saada ja minusta niitä on myös kiva kirjoittaa. Postia odotellessa!

    VastaaPoista
  2. Joo kyllä ne kommentit kummasti tuo sitä tuntua, että joku joskus lukee näitä postauksia :)

    VastaaPoista
  3. No oh hoh! Täähän oli mahtava ylläri! Kiitos! Mulla on kanssa sinne kasa juttuja muuten, ehtiikö vielä aattona?

    VastaaPoista
  4. Jos sopii, niin voisin poiketa maanantai-iltana tuomassa kiitospaketin ja lodjut? Ehkä aattoaamunakin ehtis, mutta me lähdetään mummulaan ajeleen aamupäivästä.

    VastaaPoista