tiistai 10. joulukuuta 2013

Barefaced Beauty

Nyt on tulossa piiitkä postaus pelkkää hehkutusta, koittakaa kestää!

Sain taannoin ystävältäni kokeiltavaksi hänen kehumansa mineraalimeikkipohjanäytteen. Jotenkin olen aina kokenut irtopuuterit ja muut irtonaisena leijailevat meikit hankaliksi, mutta kokeilin nyt kuitenkin, kun ystävä tuotetta niin kovasti kehui.


Meikkivoiteiden ja meikkipuutereiden kanssa minulla on aina ongelmia. Voiteita en saa levitettyä tasaisesti, oikean sävyn löytäminen on vaikeaa, naama näyttää kovin pakkeloidulta ja kiilto puskee läpi. Meikkipuuterit puolestaan eivät oikein sovi kuivapintaiselle iholleni, varsinkaan nyt 3-kympin rajapyykin ylitettyäni. Olin oikeastaan jo menettänyt toivoni oikeanlaisen tuotteen löytymisestä, kunnes löysin Barefaced Beautyn mineraalimeikkipohjan.

Oikea sävy löytyi parilla kokeilulla ja parilla vikaostoksella (ostin vahingossa viimeistelypuuterin kun yritin ostaa meikkipohjan). Sävyjä on yhteensä 14 ja sävykarttaa tsekkaamalla osasin päätellä omani aika tarkkaan. Lisäksi eri sävyjä voi tietenkin sekoittaa, tuskin kenelläkään kasvojen iho on täysin saman värinen läpi vuoden. Sekä meikkipohjaa että viimeistelypuuteria saa minikokoisina 1,5 gramman purkkeina (kuvissa), joten oikean sävyn etsiminen ei käy edes kalliiksi, minipurkki kun maksaa noin 3,5 euroa. Ihan mahtavaa, sillä ainakin omiin nurkkiini on kertynyt useita kerran kokeiltuja meikkivoiteita ja puutereita, kun se sävy ei sitten ollutkaan hyvä...

Olin yhteydessä maahantuojaan (www.greenlips.fi)  ja heillä on valikoimissaan aloituspakkaus, joka sisältää 3 (vapaavalintaista) minikokoista meikkipohjaa, yhden viimeistelypuuterin ja nimenomaan mineraalimeikin levittämiseen tarkoitetun, synteettisen baby kabukin. Jos lähtisin nyt testailemaan tuotetta, hankkisin ehdottomasti aloituspakkauksen! Oma ihoni on pohjasävyltään vaaleanpunainen ja omaksi sävykseni osoittautui Whisper. Jos et tiedä oman ihosi pohjasävyä, testailu kannattaa aloittaa neutraaleilla sävyillä. Niitä ovat mm. Gracious ja Promise, maahantuojan mukaan ne myös ovat suosituimmat sävyt suomalaiselle iholle.

Ensin ajattelin, että käyttö on kovin hankalaa, mutta eipä se käytännössä ole sen hankalampaa, kuin voiteiden ja muiden kanssa löträäminenkään. Ensin meikkipohjaa ripautetaan joko purkin kannen sisäpuolelle tai vaikka pienelle lautaselle. Siitä jauhetta levitetään kasvoille kabukiharjalla (onko se harja, vai sivellin..?) alaspäin suuntautuvilla vedoilla (ihokarvat pysyy ihonmyötäisesti). Ensin kannattaa aloittaa varovasti ja lisätä sitten, mikäli tuntuu, että tarvitsee lisää peittävyyttä. Olen kuullut muunkinlaisia kokemuksia, mutta minun mielestäni tätä tuotetta ei kovin helposti saa levitettyä liikaa, vaan se levittyy kasvoille mukavasti. Parasta on että

a) se pysyy kasvoilla lähes liikkumati koko päivän! Siis oikeasti. Työssäni on välillä kohtuullisen kiireistä ja kuumakin tulee, mutta illalla meikki näyttää lähes samalta kuin aamulla lähtiessä.
b) se ei kuivata eikä hilseile iholla.

Hankin itsellenikin tuon baby kabukin ja täytyy kyllä sanoa, että oikeat välineet ovat tässä hommassa a ja o. Aiemmin yritin levittää meikkipohjaa jollain tavallisella, halpis kabukilla (näkyy yläkuvassa), mutta jälki ei ollut läheskään niin hyvää, kuin Barefaced Beautyn omalla baby kabukilla. Lisäksi kabuki on niin taivaallisen pehmeä, että sillä sivelee ihoaan ihan ilokseen (harmi vaan, että tytärkin on samaa mieltä ja yrittää aina pölliä kabukini hieroakseen sillä omaa pikku poskeansa). Ostoslistalla on ehdottomasti kabuki vielä normikokoisena.

Tässä nyt yksinkertaisesti vaan on kaikki, mitä meikkipohjan tekemiseen tarvitsee.
Olin siis vahingossa ostanut myös viimeistelypuuterin, mutta sen käyttötarkoitus oli jokseenkin hämärän peitossa. Maahantuojalta kerrotaan, että viimeistelypuuterin hiukkaset ovat pienempiä kuin meikkipohjan ja se kiinnittää meikin entistä paremmin. Jos on rasvoittuva iho tai tuntuu, että meikki katoaa kasvoilta päivän aikana, viimeistelypuuteria kannattaa sipaista hiukan reippaammin. Itse olen sipaissut sitä kevyesti T-alueelle.

Onhan tässä hehkutusta kerrakseen, vai mitä? Tehdäkseni hehkutuksesta uskottavamman, uhraudun nyt paljastamaan meikittömän naamanpuolikkaani lähikuvassa. Jatka lukemista jos uskallat!

Nenänpieleen on viimeisen viikon aikana ilmaantunut jotain ikävää punoittavaa ihottumaa, silmänaluset ovat aina yhtä mustat ja kiiltokin on ihan normaaliluokkaa.

Meikitön nassu

Seuraavassa kuvassa meikkipohjan alla on vain Bottega Verden Hyaluronihappo Plus -seerumi. Meikkipohjan tein Barefaced Beautyn mineraalimeikkipohjalla (sävy Whisper), silmien alle on sipaistu samaa tuotetta, sävynä Serenity. Silmänalusiin ja ihottumakohtaan käytin peitevoidesivellintä, sekin Barefaced Beautyn omaa sarjaa. Mitään muuta peitevoidetta tai muuta vastaavaa en ole käyttänyt. Päällä on vielä sipaisu viimeistelypuuteria (sävy English rose).

Nassu käsiteltynä Barefaced Beautyn mineraalimeikkipohjalla sekä viimeistelypuuterilla
Ei paha muutaman minuutin sutimisella, vai mitä??

2 kommenttia:

  1. Ihana kuulla tällainen postaus, kun tosiaan itse kovasti suunnittelen tuotteen ostoa, ja kun linkkasit aloituspakkauksen,niin otan kyllä sen. Toivon totisesti että tämä kävis iholleni :) Sillä kaapit pullollaan liki sadan euron meikkivoiteita jos miltäkin merkiltä ja ei vaan pysy nassussa..kiiltää kiiltää ja kiiltää..sekä liian pakkeloidun näköinen..(vaikka normioloissa ilman meikkiä ei pahemmin kiiltele.)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :) Voin todellakin lämpimästi suositella, itse en käytä enää muuta kuin tätä! Ja tämän postauksen jälkeen muutama tuttukin kuulemma on jäänyt ko. tuotteeseen "koukkuun". Nuo minipurkit on kyllä hyviä, vaikka tuotetta pääsisikin myymälään testaamaan niin kehottaisin silti ostamaan ensin minipurkin/aloituspakkauksen. Se sävy kun saattaa testaamisesta huolimatta näyttää kotona kovin erilaiselta...
      Toivottavasti käy sinullekin! :)

      Poista