tiistai 3. joulukuuta 2013

Täydellisen silmänympärysvoiteen metsästys: Bottega Verde Age Sublime

Totesin aikaisemmin syksyllä, että pitkään ja hartaasti käyttämäni silmänympärysgeelivoide ei oikein ole enää riittävä. Etsiskelin uutta hyvää silmänympärysvoidetta ja sain Bottega Verdeltä testiin Age Sublime silmänympärysvoiteen.
kuva: www.bottegaverde.fi
Hassua kyllä, törmäsin Bottega Verdeen ensimmäistä kertaa vasta viime kesänä. Tai oikeastaan heidän tienvarsimainosständiinsä, kun ajelin töihin Lauttasaareen. Olin jo pitkään ajatellut poiketa liikkeessä, mutta vasta lokakuinen Hyvinvointi-päivä ja silmänympärysvoide saivat minut toteuttamaan aikeeni.

Bottega Verde on jo italialainen kosmetiikkamerkki, joka on perustettu jo vuonna 1972. Tuoterepertuaari on vaikuttava ja hinnat erittäin kohtuullisia. Tuotteet ovat kasvipohjaisia eikä niiden testaamisessa käytetä eläinkokeita. Bottega Verde mainostaa olevansa luonnonkosmetiikkaa, mutta sertifioitua luonnonkosmetiikkaa se ei ole. Käsittääkseni se tarkoittaa käytännössä, että tuotteissa käytetään jonkin verran esimerkiksi säilöntäaineita, joita sertifioidussa luonnonkosmetiikassa ei sallita.

kuva

Saamastani Age Sublime silmänympärysvoiteesta kerrotaan Bottega Verden sivuilla mm. seuraavasti:
"Age Sublime silmänympärysvoide tasoittaa mikroryppyjä, vahvistaa kollageenisäkeitä ja häivyttää väsymyksen merkkejä iholta. Helmiäshohtoiset pigmentit palauttavat kirkkauden silmänympäryksille, tasoittaen tummia silmänalusia ja silmäpusseja. Tuote sopii erinomaisesti myös herkimmällekin silmänympärysalueelle."
Tuote on pakattu 15 ml tuubiin, josta sitä on helppo annostella juuri sopiva määrä. Voide imeytyy ainakin minun ihooni erittäin nopeasti, joten välillä täytyy löträtä hiukan enemmän voidetta, jos ei ole tarpeeksi nopea. Silmänympärysiho tuntuu sileältä ja pehmeältä eikä iho tunnu rasvaiselta. Muutaman viikon käytöllä en osaa arvioida mikroryppyjen tasoittumista, mutta väsymyksen merkkejä voide kyllä häivyttää, ainakin optisesti, helmiäishohtoisesta pigmentistä johtuen.

Tuote on miellyttävä käyttää, se on kyllä syrjäyttänyt vanhan silmänympärysgeelini päivittäisessä käytössä. Voide on myös erittäin hellävarainen silmille, minkäänlaista kirvelyä tai muita silmäoireita ei ole Age Sublimia käyttäessä tuntunut, toisin kuin joitakin muita voiteita kokeillessani. Age Sublime on tarkoitettu 40+ iholle, mutta epäsäännöllistä kolmivuorotyötä tekevänä alle 2-vuotiaan lapsen äitinä silmänympärysihoni menee kyllä heittämällä tuohon kategoriaan...

Sain Bottega Verdeltä mukaani myös "goodie bagin", mistä löytynyt hunajaa ja jojobaöljyä sisältävä kosteusvoide on muuten myös ollut päivittäisessä käytössä! Voide on nopeasti imeytyvät ja se kosteuttaa sekä suojaa ihoa hyvin, varsinkin kun täällä Helsingissä tuo hyytävä talviviima tuntuu olevan jokapäiväinen tuttava. Lisäksi voide tuoksuu kivalle, vaikka en yleensä hunajaa sisältävien tuotteiden ystävä olekaan.

Samalla reissulla ostin muuten Bottega Verden Hyaluronihappo-seerumia, josta varmaankin lähitulevaisuudessa lisää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti