tiistai 11. maaliskuuta 2014

Avautumistilitystä ja kreisein "hitti"

Voi morjens.  Blogin kirjoittaminen on jäänyt viime aikoina kaikkien muiden meneillään olevien asioiden jalkoihin, toivottavasti saan pian korjattua tilanteen. Olen ollut koko alkuvuoden aika väsyksissä, kun arkitodellisuus alkoi ihan täydellä voimalla. Eli itse jatkan epäsäännöllisessä kolmivuorotyössäni, puoliso aloitti yrittäjänä, tytär aloitti päiväkodissa ja siinäpä se soppa sitten onkin sekoitettuna. Koko elämäni tuntuu olevan aikataulutettu minuutilleen ja silti ei riitä aikaa normaaleihin arkirutiineihin. Puhumattakaan siitä, että useinkaan en näe tytärtä pariin päivään, johtuen työvuoroistani. Sitten kun vihdoin nähdään, niin koko ilta on sitten semmoista sylittelyä ja äidin pompottelua, että muita hommia (tiskit, pyykit, imurointi, mitä näitä nyt on) ei oikein pysty tekemään. Ja jostain syystä en ole pystynyt niitä hommia onnistuneesti delegoimaankaan...

Viime viikot onkin mennyt sujuvasti arjen pyörittämiseen, sairastamiseen ja asunnon- sekä uuden työn hakemiseen. Monenmoista säätöä on käynnissä, mutta katsellaan nyt rauhassa, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Luovuus tuntuu olevan kertakaikkisen kadoksissa niin keittiössä, käsitöissä kuin kirjoittamisessakin.
kuva

Nyt kun uusia postauksia ei ole viime aikoina syntynyt, on ollut mielenkiintoista seurata, millä hakusanoilla blogiin tulee klikkauksia. Kestosuosikit Tappara-sukat ei ole näin kevään tullen enää olleet suosituimpien joukossa. Sen sijaan toinen kestosuosikki, V10 Plus C-vitamiini seerumi on kuukaudesta toiseen yleisimpien hakusanojen joukossa. Viime aikoina paljon "hittejä" on tullut edullisiin Himalaya Herbals voiteisiin liittyen. Olisikin kiva kuulla, onko teillä lukijoilla kokemuksia kyseisistä voiteista ja mitä olette tykänneet?


Loppukevennyksenä voin kertoa, että blogiini on eksytty myös hakusanoilla: "miltä käytetyn terveyssiteen pitää näyttää". Siis oikeesti, mun blogiin? Miksi? Hih.

2 kommenttia:

  1. Hahah! Huippu tuo loppukevennys! Mun blogiin johtanut hupaisin hakusana on ollut "maantien harmaat hiukset". Mutta toisaalta, itsepähän niistä kirjoitin. Ja niitä hakuja on ollut monta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en kyllä ihan äkkiä muista, että olisin kirjoittanut siitä, miltä terveyssiteen tulee käytettynä näyttää, mutta ehkä ne on noi yövuorot, kun sekoittaa pään... ;)

      Poista