torstai 2. tammikuuta 2014

Käsivoiteiden TOP3

Ensi viikolla saatte lukea pidemmän postauksen käsien iho-ongelmastani (jippii, eikös vaan!), mutta erittäin pitkällä ja laajalla kokemuksella esittelen nyt kaikkien aikojen parhaimmiston käsivoiteiden saralla, ainakin minun mielestäni parhaat siis.

1) FLOW KOSMETIIKKA: HAMPPU HOITOVOIDE

Kuva: www.flowkosmetiikka.fi
Ostin tätä hoitovoidetta ensimmäisen kerran keväällä Luonnonkaunis 2013 messuilta. Tuoksu on mieto ja miellyttävän teepuuöljyinen, mutta siitä löytyy myös mm. laventelia. Ihan ehdottomasti paras käsivoide ikinä! Tehoaa myös minun ongelmakäsiini ja sopii erityisen hyvin iltaisin käytettäväksi, koska on koostumukseltaan aika paksua. Voidetta voi käyttää myös kasvoille tai vaikka kantapäille, mutta minulla tämä kyllä kuluu vain ja ainoastaan käsiin. Tällä hetkellä tämä on minulta loppu ja sen huomaa heti käsissä. Tuubi on 30 ml, joten aika pieni se on päivittäin käytettäväksi käsivoiteeksi. Hoitovoide kustantaa n. 15 euroa. Plussaa kotimaisuudesta ja luomulaadusta.

2) THE BODY SHOP: HAMPPU KÄSIVOIDE


Kuva: www.thebodyshop.fi

Ilmeisesti hamppuvoiteet ylipäänsä  toimii kuivalle iholle, koska tämä on myös teholtaan käsivoiteiden aatelia. Joskaan en ole ostanut tätä voidetta vuosiin, kahdestakaan syystä. Ensinnäkään nykyään ei tule enää asioitua Body Shopissa juuri lainkaan ja toisekseen, niin tehokasta kuin onkin, tämä voide haisee ihan kauhealle. Tai tuoksu itsessään on aika maanläheinen ja multainen, mutta kun se haju on niin voimakas ja tarttuu joka paikkaan! Käytin tätä käsivoidetta iltaisin (on tosi jankkia koostumukseltaan) ja vedin päälle puuvillahanskat, mutta silti lakanat ja tyynyt ja petauspatja haisivat hamppuvoiteelle. Siksi olinkin niin onnellinen, kun löysin Flow kosmetiikan hamppuvoiteen, sitä tuoksua nuuhkii ihan ilokseen. Body Shopin hamppukäsivoide on hinnaltaan toki edukkaampaa, 100 ml tuubi maksaa n. 15 euroa.

3) NEUTROGENA: NORWEGIAN FORMULA KÄSIVOIDE

Kuva: www.sinunapteekki.fi

Edullisista isompien markettien (ja apteekkien) valikoimista löytyvistä käsivoiteista tämä Neutrogenan Norwegian formula käsivoide on ehdottomasti parhaimmistoa. Ei mitään ihmeainetta, mutta suojaa aika tehokkaasti kylmältä säältä ja viimalta. Plussaa myös siitä, että saatavilla on hajustamaton vaihtoehto. Itse käytän yleensä nimenomaan hajustamatonta versiota (kuvassa, punainen korkki). Hajustetussa versiossa (sininen korkki) tuoksu ei ole kovin voimakas, mutta jotenkin vähän epämiellyttävä kuitenkin. Miinuksena voi mainita, että jos kädet ovat tosi kuivat tai rohtuneet, tämä käsivoide voi aluksi vähän kirvellä iholla. Voide on riittoisaa, sitä myydään 50 ml tuubissa ja se kustantaa n. 4 euroa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti