maanantai 6. tammikuuta 2014

Puistoskumppaa ja naku-uintia

Puistoskumppaa tammikuussa? Kyllä vaan. Korkkasimme tänään Ruttopuistossa pullon kuohuviiniä hiukan erilaisten vauvajuhlien merkeissä.


Juhlakaluja oli kaksi ja uudet tyypit ovat odotettavissa vielä tämän kuun puolella (no, ainakin teoriassa).


Puistossa aikamme värjöteltyämme siirryimme hiukan lämpimämpiin tunnelmiin Yrjönkadun uimahalliin. Olen asunut Helsingissä aika tasan 8 vuotta, mutta en ole tullut käyneeksi siellä koskaan. No, jatkossa toivottavasti tulee käytyä, koska paikka on kyllä upea! Miehet ja naiset uivat eri päivinä, joten halutessaan altaaseen voi pulahtaa ilkosillaan. Ja mehän toki halusimme! Sattuneesta syystä ei tullut uimahallissa kuvattua, joten turvaudun netistä löytyneeseen kuvaan, jotta tavoittaisitte iltapäivällä kokemamme kylpylätunnelman.

kuva: www.kohokohteet.fi
Päivä jatkui vielä hyvän ruuan merkeissä eräässä nepalilaisessa ravintolassa. Kiitos ihanat naiset, oli kivaa!

Sen verran pitää vielä intoilla, että kohta saan taas kaivaa nyrkkeilyhanskat esille, koska aloitan ensi viikolla kickboxing eli potkunyrkkeily kurssin! Jee! Joidenkin mielestä mieltymykseni näihin hmm... hiukan väkivaltaisiin liikuntalajeihin alkaa jo saada huvittavia piirteitä, mutta mistään muusta liikuntalajista ei vaan tule samanlaista fiilistä, kuin kuntonyrkkeilystä. Kickboxing-kurssilla pääsen jatkamaan siitä, mihin syksyn kamppailukurssilla jäätiin, eli yhdistelemään karaten jalkatekniikoita ja nyrkkeilyn käsitekniikoita. Ohjaajina on muuten minulle jo muutaman vuoden takaa tutut ohjaajat, heistä voit lukea lisää tästä postauksesta, klik.

2 kommenttia:

  1. Oijoi! Potkunyrkkeilyä! Missä aloitat lajin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikähän se nyt lie nimeltään, joku Boxingtalli vissiin. Ja eräs yhteinen ex-kollegamme tulee kans ;)

      Poista