sunnuntai 19. toukokuuta 2013

BIOEFFECT-seerumi: käyttökokemuksia

Mainitsinkin jo aiemmin, että sain testattavaksi pienen pullollisen Bioeffect-seerumia. Ihoni on siis pintakuiva sekaiho, enemmänkin nimenomaan siihen kuivaan taipuvainen nykyään. Olin aika epäileväinen tuotteen kyvystä kosteuttaa, kun sain ohjeen, että seerumia laitetaan iltaisin puhdistetulle iholle, eikä mitään muuta. Tein ohjeen mukaan ja toden tottakin, 3-4 tippaa seerumia ei pelkästään riittänyt kosteuttamaan ihoa, mutta teki sen myös todella hyvin. Seerumi tuntui kasvoilla ihanalta, iho jäi samettisen pehmeäksi. Käytin seerumia viikon verran ja olin todella tyytyväinen. Poskipäissäni iho on ohutta ja herkkää, posket punoittavat helposti, koska pienet verisuonet kuultavat ihon läpi ikävästi. Saattaa toki olla, että kuvittelen, mutta viikon käytön jälkeen poskipäät eivät punoittaneet niin herkästi, vaan ihonväri oli tasaisempi. Harmittaa oikein, kun en ottanut mitään inhorealistisia ennen-jälkeen kuvia.


Tulin kuitenkin ajatelleeksi, että seerumi on aika stydin oloista tavaraa 30+ iholleni. Jos jo tässä vaiheessa käytän noin tehokkaan oloista seerumia, niin mitä ihmettä käytän sitten 5-kymppisenä? Toisaalta tuotteessa hämmentää ja epäilyttää geenimanipulointi, en oikein ole tottunut moiselle hurraata huutamaan.

Tuote kuitenkin vaikutti hyvältä ja halusin antaa lopun seerumin testiin henkilölle, joka olisi ehkä enemmän kohderyhmää. Eli äidilleni. 60+ naisella on enemmän elämän jättämiä jälkiä kasvoissaan ja mahdollisesti myös enemmän rahaa käytettävissä kosmetiikkaan, kuin kolmekymppisellä kotiäidillä. Äitini oli tohkeissaan, kun sai seerumin kokeiltavaksi ja hän myös totesi tuotteen todella hyväksi. 3 tippaa riittää kosteuttamaan ihon, iho tuntuu ja näyttää hyvältä. Hänenkin mielestään seerumi on melko hintavaa, mutta ei niin hintavaa, ettäkö se estäisi sitä ostamasta.

4 kommenttia:

 1. Sain myös ko tuotteen kokeiltavaksi ja kun menin tapaamaan tuttua kosmetologia hän hämmästeli kuinka hyvältä ihoni näyttää. ( ei tiennyt että olin käyttänyt tuotetta). Ja kyllä ihoni näyttää terveemmältä ja tasaisemmalta. Olen 50+.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla muidenkin kokemuksia tuotteesta! Vaikuttaisi sopivan monelle tämä seerumi, päivävoidetta ja muita tuotteita en ole kokeillut.

   Poista
 2. Itsekkin sain näytepullon ja täytyy myöntää että olin ihan ällikällä lyöty kuinka loistavaa tämä aine oli! Tuote itsessään on todella kallis mutta täytyy tunnustaa että täällä on säästäminen menossa että saisin ostettua uuden putelin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä itsekin suhtaudun ainakin hiukan vähemmän skeptisesti seerumeita kohtaan jatkossa :) Ajattelin, että ne on ihan höpöhöpö-juttuja, mutta ei tämä näemmä ainakaan.

   Poista