maanantai 13. toukokuuta 2013

Hedelmäiset kauraneliöt

Tänään meillä herkutellaan välipalalla näillä hedelmäisillä kauraneliöillä.

50 g margariinia
0,75 dl täysruokosokeria
2 rkl hunajaa
3,5 dl kaurahiutaleita
1,5 dl silputtuja kuivahedelmiä (aprikoosia, rusinoita, viikunoita)

Sulata margariini, hunaja ja sokeri kattilassa. Lisää kaurahiutaleet ja sekoita tasaiseksi. Laita leivinpaperi matalareunaiseen pienehköön vuokaan ja taputtele puolet kauraseoksesta pohjalle. Levitä hedelmäpalaset pohjan päälle ja taputtele loput kauraseoksesta tiiviisti hedelmien päälle. Paista 200 asteessa n. 20 min tai kunnes pinta hiukan ruskistuu. Leikkaa kuumana annospaloiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti