lauantai 4. toukokuuta 2013

Juustokiekot

Aiemmin postaamani paistetun tomaattikastikkeen seuraksi sopivat hyvin nämä herkulliset juustokiekot. Parhaimmillaan juustokiekot ovat tomaattikastikkeeseen dipattuna esimerkiksi illanistujaisissa, mutta niitä voi toki tarjota myös salaatin ja spelttihelmien (tai riisin) kanssa kuten kuvassa.



200 g mozzarellajuustoa
100 g parmesanjuustoa
1 valkosipulin kynsi
kourallinen silputtua tuoretta basilikaa
2 kananmunaa
4 rkl vehnäjauhoja
suolaa, pippuria

Raasta juustot ja sekoita ne taikinaksi valkosipulin, basilikan, munien ja kahden rkl jauhoja kanssa. Mausta suolalla ja pippurilla. Jaa taikina 10-12 osaan ja muotoile paloista pyöreitä, litteitä kiekkoja. Laita kiekot jääkaappiin ainakin puoleksi tunniksi. Pyörittele kiekot lopuissa jauhoissa. Kuumenna n. 1cm öljyä pienehkössä paistinpannussa ja paista juustokiekot kullanruskeiksi molemmilta puolilta. Tarjoile jäähdytetyn tomaattikastikkeen ja salaatin kanssa.

1 kommentti:

  1. Onpa hyvän näköistä! Blogissasi on muuten monta hyvää reseptiä - mitä jos liittäisit sen meidän Etsiresepti.fi sivustoon, jotta voisimme linkittää siihen?

    Etsiresepti on hakukone, joka kokoaa Suomen parhaat ruokasivut ja blogit internetistä. Monet sadat ovat jo ilmoittautuneet tänne ja hyötyvät siitä, että annamme heille yhä enemmän liikennettä.

    Liittyäksesi ilmaiseksi Etsireseptiin, klikkaa vain tästä: http://www.etsiresepti.fi/mene-mukaan-ruokablogien-kärkeen


    Ystävällisin terveisin,
    Etsiresepti.fi

    VastaaPoista