perjantai 10. toukokuuta 2013

Clarinsin BB-voiteesta...

Olin tuossa keväällä viettämässä vapaapäivää Tallinnassa ja ostin laivan tax free-myymälästä elämäni ensimmäisen BB-voiteen. Silloin se tuntui hyvältä ja myös näytti hyvältä, mutta ikäväkseni totesin kotona, että sävy on aivan liian tumma. Sitä en tiedä, miksi voide laivan kirkkaissa valoissa näytti niin kovin hyvältä?!

Asiaa hiukan tutkailtuani totesinkin, että Clarinsin BB-voiteen vaalein sävy 01 light, on huomattavasti tummempi, kuin muiden merkkien vaalein sävy, vai mitä mieltä olette tästä:

Kuvassa oikealta vasemmalle: Lumene Vitamin C+, Dior, Biotherm Aquasource, Clarins, kaikista vaalein sävy
 Näistä neljästä Diorin voide oli lähinnä omaa väriäni, mutta se oli kovin peittävä eikä mitenkään kevyen oloinen. Itseasiassa olin ostamassa kehuttua Terre d'Oc BB-voidetta, kyseisen merkin vaalein sävy vaikuttaisi olevan just eikä melkein sopiva iholleni, mutta jätinkin voiteen ostamisen toiseen kertaan. Sain nimittäin ystävältäni testipurkin Barefaced Beautyn mineraalimeikkipohjaa, jota ystäväni itse kehui loistavaksi tuotteeksi. Otin tuotteen innolla testiin, koska jotenkin nuo BB-voiteet kuitenkin tuntuu työläiltä, näin 10 vuoden Cliniquen meikkipuuterin käytön jälkeen. Ei ole mukavaa olla koko päivä epävarmana siitä, onko aamulla kiireessä kuitenkin sipaissut voiteen epätasaisesti naamalle.

En ole iholtani mitenkään huomattavan vaalea, mutta vaalea kuitenkin. Ilmeiseti Clarinsin BB-voidetta ei todellakaan ole suunniteltu pohjoismaisen vaalealle iholle. Ehkäpä tällekin voiteelle tulee käyttöä, kunhan kasvojen iho saa hiukan aurinkoa, toivotaan näin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti