keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Feta-kvinoasalaatti

Vaihteeksi juustoista ja tomaattista reseptiä. Vähän eri muodossa tällä kertaa. Oliiveista sanoisin sen verran, että mitä ikinä teettekin, niin älkää I-K-I-N-Ä käyttäkö niitä halpoja, mustiksi värjättyjä oliiveja. Tai no okei, niitä voi ehkä käyttää voileipäkakussa koristeena. Mihinkään muuhun niitä ei ikinä pidä käyttämän. Oliiveihin pätee ohjesääntö, että osta aina niin hyviä (kalliita), kuin sinulla on varaa. On se sen arvoista.


1 dl kvinoaa
salaattia
tomaattia
kurkkua
punasipulia
fetajuustoa
mustia (kalamata) oliiveja
tuoretta basilikaa
3-4 aurinkokuivattua tomaattia
oliiviöljyä, suolaa, mustapippuria

Keitä kvinoa kypsäksi paketin ohjeen mukaan. Silppua aurinkokuivatut tomaatit, suikaloi punasipulia ja sekoita ne kypsän kvinoan joukkoon öljylorauksen, suolan, pippurin ja silputun basilikan kanssa. Anna kvinoan jäähtyä. Tee salaatti lopuista aineksista ja sekoita lopuksi kvinoa joukkoon.


Jaa niin ne oliivit. No käyhän se näinkin, puolessa välissä ateriaa.

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Ruoka ei voi olla huonoa, jos siinä on fetaa ja oliiveja! Ja tämä muuten oli oikeasti fetaa, eikä salaattijuustoa... Ettei tulla syyttelemään huijauksesta.

      Poista